Σεμινάριο εκπαίδευσης εξακριβωτών, Λεμεσός

Print Friendly, PDF & Email

Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΔ ΕΠΣΑ στα πλαίσια του ρόλου της ως Αρμόδια Αρχή Εξουσιοδότησης Εξακριβωτών, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης εξακριβωτών για τα έργα που υλοποιούνται στα πλαίσια των Προγραμμάτων INTERREG Ελλάδα-Κύπρος και Balkan Med στις 13 και 14 Μαρτίου 2018 στη Λεμεσό, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα INTERACT και τις ΔΑ/ΚΓ των εν λόγω Προγραμμάτων.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο στις 13 Μαρτίου θα αφορά στους εξακριβωτές ή/και τις ομάδες τους των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος ενώ το σεμινάριο στις 14 Μαρτίου θα αφορά στους εξακριβωτές ή/και τις ομάδες τους των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG Balkan Med.

Υπενθυμίζεται ότι βάση της εγκυκλίου που σας έχει σταλεί αναφορικά με το σύστημα πρωτοβάθμιου ελέγχου, οι εξακριβωτές ή/και οι ομάδες τους (όπου εφαρμόζεται) των έργων, έχουν την υποχρέωση να συμμετέχουν στα σεμινάρια που διοργανώνει η Αρμόδια Αρχή Εξουσιοδότησης Εξακριβωτών.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως επισπεύσετε τις διαδικασίες πρόσληψης των εξακριβωτών σας έτσι ώστε να μπορέσουν να παραστούν στο σεμινάριο.

Ενημερωτικά αναφέρεται ότι το σεμινάριο θα συγχρηματοδοτηθεί από την Τεχνική Βοήθεια των Προγραμμάτων INTERREG Ελλάδα-Κύπρος και Balkan Med.

Να σημειωθεί ότι η ημερήσια διάταξη και η ακριβής τοποθεσία διεξαγωγής του σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο