ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ: Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Ημερίδα, Ηράκλειο, 25 Οκτωβρίου 2021

Print Friendly, PDF & Email

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Η ενεργειακή μετάβαση στη νησιωτική Ελλάδα» της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ», τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 9:30 πμ στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού), Αίθουσα Μικρού Θεάτρου

Η Πράξη «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ – Ενεργειακή αναβάθμιση των ιστορικών κτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Λότζιας – Δημαρχείου Ηρακλείου» χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος INTERREG V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020» και έχει ως αντικείμενο τη μετατροπή των δύο εμβληματικών κτηρίων της Λευκωσίας και του Ηρακλείου σε επιδεικτικά κτήρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Στην πράξη συμμετέχουν ως δικαιούχοι το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο / Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και ο Δήμος Ηρακλείου από την Ελλάδα, καθώς και η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας / Προεδρικό Μέγαρο, το Πανεπιστήμιο Κύπρου / Τμήμα Αρχιτεκτονικής, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την Κύπρο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις «Ημέρες Ενέργειας 2021» της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αειφορικής Ενέργειας (EUSEW 2021 Energy days):

https://eusew.eu/energy-days/energy-days-eusew-2021-project-anavathmizo
Η παρακολούθηση με φυσική παρουσία θα γίνει μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού είτε ανάρρωσης από τη νόσο COVID 19. Καθ’ όλην τη διάρκεια θα είναι υποχρεωτική η μάσκα. Κατά το διάλειμμα θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα υπάρξει δυνατότητα εκ του μακρόθεν συμμετοχής μέσω της διεύθυνσης:
https://zoom.us/j/94884982175?pwd=YnF2NWc3VnduRHBZSXFZeHEwTmpHQT09
Για τη συμμετοχή πρέπει να ζητηθεί κωδικός προσπέλασης με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση spyros@diopsis.gr  (Σπύρος Κάνουρας). Πέραν τούτου, θα γίνεται διαδικτυακή μετάδοση από το youtube.hmu.gr με ελεύθερη πρόσβαση.

Επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης πατώντας εδώ. Σχόλιο